• Qué nos a fet en Mas ??? Es pot parlar de traïcion de la CiU no ??? Jo dic que SI en Mas i es seu Partit el CiU nos ha traït !!
  Mireu el que diu en Junqueras Pt de l'ERC i el que pensem tots els de l'ERC d'aquesta dolenta decisió a menos de un mès antes la Consulta pactada i encara un cop ERC a reaccionat arraben per dir que aixo no pot ser !!!
  ------------------

  ERC del 14 d'octubre 2014


  Ens plau informar-te que en la sessió de l'Executiva Nacional celebrada el 6 d’octubre del 2014, a la Seu Nacional d'Esquerra Republicana, es van fer les consideracions següents:

  Actualitat política

  Debatent la proposta no consensuada feta pel President Mas de fer un procés participatiu el 9 de novembre com a substitutiu de la Consulta pactada, s'acorda:


  - Condemnar l'actitud del Govern espanyol, principal enemic de la democràcia i de les llibertats del poble de Catalunya.

  - Demanar el retorn a la unitat. Constatar que la celebració de la Consulta el 9N en els termes pactats per les sis forces polítiques favorables era i és possible, per tant, demanar al Govern de Catalunya que reconsideri la posició i retorni on tots estàvem d'acord.


  - En cas que el Govern decideixi portar a terme el procés participatiu, el qual considerem que no genera el mandat democràtic necessari per avançar, ERC ajudarem a que surti bé.

  - La independència és la millor solució per ajudar a la ciutadania de Catalunya, i com més aviat arribi, millor. Treballarem per obtenir la majoria social i política que generi el mandat democràtic per fer una Declaració d'Independència.

  Al mateix temps, en aquest enllaç, pots descarregar l'Argumentari d'Estratègia Política http://www.esquerra.cat/acords_executiva/argumentari-276.pdf

  i en el següent enllaç pots veure la roda de premsa del President Junqueras portada a terme després d'aquesta executiva: https://www.youtube.com/watch?v=mHPPhYlsVS8

  « Se podrà votar a Perpinyà el dia 9 de novembre »
  Yahoo!

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :