• Aquest 11 de setembre el teu compromís és imprescindible

  Aquest 11 de setembre el teu compromís és imprescindible

  Benvolgut, benvolguda,

  La història ha volgut que, tres-cents anys després de la caiguda de Barcelona, els catalans tornem a viure un moment decisiu, que siguem, de nou, protagonistes d'un període que decidirà el futur de moltes generacions.

  En els propers mesos caldrà demostrar, un cop més, l'extraordinari compromís de la nostra societat amb la llibertat, amb la democràcia, amb les ganes de construir un país millor. Junts podem dibuixar un futur més digne per a nosaltres i per als nostres fills, i fer-ho realitat és el nostre deure.

  I ara tenim la millor eina per fer-ho: la democràcia. El dret a vot, les urnes, la voluntat popular estan al nostre costat, i es concreten en la consulta del 9 de novembre, una consulta que farem realitat entre tots els partits que hi estem compromesos, i també amb l'empenta i la determinació de la societat civil.

  Per això és tan important –per això és fonamental– que la manifestació de la Diada sigui històrica, sense precedents. Omplir la V és el millor camí per fer realitat la consulta del 9N. Perquè tots sabíem que arribar fins aquí no seria fàcil i, sobretot, que l'Estat espanyol no ens regalaria la consulta, sinó que hi posaria tots els obstacles possibles.

  Ningú no ens aplanarà el camí. El nostre futur, ens el guanyarem nosaltres i, si ens hi posen traves o paranys, els haurem de superar. I si alguns dels nostres dubten, els aclarirem els dubtes, i si necessiten ajuda, els ajudarem.

  Junts, amb determinació i compromís, guanyarem.

   

  Oriol Junqueras
  President

  Marta Rovira
  Secretària General

   

   
   

   

    
  « TOTS UNITS FEM VIA Catalunya Nord a l’hora de la reforma territorial »
  Yahoo!

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :