• Ara sí que sem fotuts !!!

  Ara sí que sem fotuts !!!

  piquan sobre el disseny

  podereu mirar el blog

  de la Maricel Saball 

   

  La Carole Delga fuccionna com el seu mestre en Hollande fa el contraris del que ha promès aquesta mala garça !!!

  jo soc ben contenta de no votar desde fa mès de 4 anys perqué els catalans sempre enganyats i burros de creure que les coses poden canviar amb la mala putana de France !!!!

  Soc boja de rabia tant encontra dels Catalans que sempre se deixen fer sensa se moure que encontra els salops de traïdors lladres i mentider francès que nos fant tantes de affronts !!!

  Hi ha dies com avui que voldrií ser neixida a Corsica o els Pais Basque alla el mancos hi ha gens coratjosos que no avalen les mentides com si era vi bo !!!

  Ara la missa és dites i els innocents que no han defilats a Perpinyà perqué hi havia un tal i un tal que nos els i agradaba no tenen ara quel treball de segar el que en plantajat !!! Que podia fer qui hi hagi aquest idiot de Vera a la manif per posar el nom de Rossilló o Catalunya a costat de occitania ? Tothom el coneix a en Vera i és l'hi donar molt d'importance de fer passar el nostre disgust per seves idees feixistes mes aviat que de fer passar el nostre AMOR PER LA TERRA SAGRADA DE CATALUNYA !!!

  Es tant diffícil de fer la part del foc i de reportar les coses unicament politiques a mès tard quand haurien guanyat i quel nom de ROSSILLO o el de CATALUNYA hauria estat postat a costat del de "occitanie" (a la punyeta tots els occitans) ????

   

  La mala garça de la Delga vos ha ben fotuts i en Valls l'hi deguera fer un gros petó en sabran el "Champagne" perqué aquestes males gens no els i agrada el ví de casa nostra !!!

   

  I ara banda de micacos seu contents de no haver anar manifestar per probar que no seus amics amb aquest idiot de Vera ?????

   

  ANEU TOTS A VOS FER FOTRA !!!!!!!!!

  http://www.lepoint.fr/societe/le-languedoc-roussillon-midi-pyrenees-rebaptise-occitanie-24-06-2016-2049413_23.php

  « FLAMA DEL CANIGOPLORE CATALUNYA PLORE T'HAN MATATS ELS POLITICS ! »
  Yahoo!

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :