• Encara una petició

  MEDIA AMBIENT
  Encara una petició per al corall vermell català
  llançada
  sobre Banyuls ?
  No en llanci més... ja n'existeix, 2 amb aquella fa 3 !

  La primera ha estat llançada l'agost últim per la Sra. Canova, la primera a reaccionar desprès gairebé 10 anys de pillatge vergonyos, retem-li aquest homenatge ! Malauradament, aquesta petició a "misteriosament" desapareguda (sic) després d'haver recollit una mica més de 1000 firmes en un temps rècord !

  Per a la meva part hé llançat en setembre 2010 une petició virtual que recull també una mica més de 1000 firmes... Igualment, hé escrit molts correus d’alerta als polítics locals, i també fins al ministre Borloo, IFREMER etc.. Veure AQUÍ 

   

  Concretament allò no ha donat RES ! Sol en Borloo a respost … per no dire rès com sempre, mes per tots els altres "silenci radio"... El missatge és clar, el corall roig català els responsables directes i "indirectes" no en tenen res a bramar ! 

   

  Siguem assegurats que una 3a peticio no donarà més, si no alleujar el ego dels seus iniciadors! 

   

   La cosa es clara, el temps de les peticions és acabat ! 

   

  El de l'acció ha succeït ! 

   

  Després de 10 llargs anys de pillatges devastadors, l'única cosa ha fer per salvar el que queda de corall vermell català, es de mobilitzar la gens i els mitjans de comunicació per una reunió de gran envergadura, a la qual serien convidats els responsables polítics locals, però també científics i així preparar amb el poble accions bastant enfortides perquè finalment les coses es moguin !

   

  I en lloc de aixó se'ns anuncia una nième pétition ? Amb tals iniciatives    els lladres pilladores tenen encara bonics dies davant d'ells ! 

   

  Tot el que ha pogut ser fet per denunciar aquest escàndol ho ha estat i no ha servit a res ! Sorprenent ? No tant si imaginem que els lladres pilladores no estan sols a profitar de la fabulosa manna del corall vermell català, i que sota la taule alguns profiten de les crostes que cauen, al lloc de fer seu travall de protecció de les riqueses submarines catalanes …

   

  Per aixó i molt altre cosetes, es a nosaltre, pobla de Catalunya, de passar a la velocitat superior i parar de moure vent per desfensar, ENFÍ ! de manera eficaç i durable el nostre corall roig Català, víctima dels lladres predatores i dels seus còmplices  !      

   

  PROU deixar matar nostra mar sensa moure ! 
  CATALÀ ! DESPERTA'T

  més inform mes en francès aquí 


   

  « Suite à « Citoyens de seconde zone » par Jean LACLARELa nonne et la CGT ... un peu de gentillesse dans ce monde de sauvages ! »
  Yahoo!

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :