• FINS A QUAN NOS DEIXEREM INSULTAR ?

  FINS A QUAN NOS DEIXEREM INSULTAR ?

  Quan ha llegit de quina manera la nostre delegació habia estada rebuda a la reunió publica que se tenia a Palaja (prop de Carcassonne jo no sabia aón era ...) la sang me s'ha fotut a buillir de la malicia !!! Quines males gens, quins poques vergonyes, i aqueste Delga en mès d'estar una traïdora i una llepe culs és una mala garça !!!!! Cops ten's ganes de prendre fusills i tirar dintre aquestes que nos insulten i nos castiguen desde fa 357 anys i avui mes que mai !!

  Mireu el resum d'aquesta diada i admirem la forçà de retinguda dels nostres delegats a aquesta nova impostura que era aquesta reunió.

  La sola cosa positiva de tant de mala fé de la part dels "franximans" traïdors és que feran recordar a els Catalans que se deien "français" que finalment son CATALANS perqué hi comença de n'hi haber una far de se fer cagar a la cara para aquest malaïda "france" que nos pren per menos que rés .... aquestes "ex-franximans-convinçits" se diran que tanmateix massa és massa i qu'après tot els també son catalans ! Hi ha gros a jugar que no tindran mes ganes de sostenir un pais quels menysprei d'aqueste dolenta manera !

  Quines són gens capaç de jitar una senyera a la bruticis ???? Es un afront que no se pot perdonar MAI !!

  -------------------------

  Divendres 8 de Juliol la federació Catalana del Partit Socialista va anar a Palaja (al costat de carcassonne) per una reunió pública de diversos ministres. Com a cada viatge, l'autobús es va omplir dels colors sang i or. Arribant al lloc de la reunió, peró, no ens van deixar entrar per motiu que la bandera Catalana que tots portàvem, estava prohibida. Després que uns encarregats feixistes de la seguretat eliminin les nostres banderes posant-les amb molt orgull a les escombraries, ens van demanar de retirar tot signe « distintiu », es va fins i tot obligar una companya de treure un cordó groc i roig que tenia penjat a la seva motxilla. Així que junts vam decidir no entrar. Després de l'intevenció de la Ségolène Neuville que ella també portaba un braçalet sang i or, es decideix deixar entrar la nostra federació amb condició que no entrin « 80 banderes » , tot i que nosaltres solament erem 30. La Carole Delga, que no estava anunciada, ja s'havia negat a rebre la delegació ciutadana que porta un recurs en contra del nom discriminatori de la Regió. Delegació que el primer ministre va escoltar amb molta atenció. Carole Delga doncs, va arribar al final de la reunió pública. Amb uns companys dels joves socialistes, decidim explicar-li les raons d'un descontentament col·lectiu en el nostre departement. « Occitanie » tots estaríem molt orgullosos d'anomenar-nos amb un nom tant identitari, ben cert caldria completar-lo amb « Catalan » per respectar totes les identitats de la nova Regió. Tothom estaria molt content excepte la Carole Delga que ens explica que és ella mateixa a qui aquest nom « Català » no li agrada gens per ser massa reivindicatiu i sinónim de tancament al món mentre « Occitània » significa pel món « convivència ». Per aquesta raó es va excloure el nom « Català » de les primeres proposicions per la consulta, quan el van tornar a incloure, ho van fer amb voluntat que no pugui guanyar. La discriminació d'una identitat que segons la Senyora Delga « molesta » es « poc venedora » i es « desconeguda en Europa », es desitjada. « Poc venedores » ja sé que farà somriure les nostres empreses; Els nostres Castellers, els dracs Catalans, la Rumba Catalana, les nostres vinyes i fins i tot la tramuntana se faran una fart de riure llegint « desconeguda en Europa ».
  « Occitanie : tots els estudiants plaça Capitole s'en reivindiquen, sense saver-ne rés. » ens diu ella. Segurament veritat, peró els estudiants de la plaça Aragó es revindiquent Catalans, i ells en saven molt. Falta d'arguments la Carole Delga ens diu que ens « cal vendre millor la nostra cultura com els bascos que tenen un ofici public de la llengua des de ja fa 15 anys » potser, però la llengua es va perdent al País Basc i es porta més malament que le llengua Catalana. Refutant aquesta informació i amb argument absurd com mai n'he vist, la Carola Delga ens diu lamentar que les nostres associacions Catalanes sovint son de dretes extremes. Un cop més, això desmostra que no coneix rés del nostre món, i la convido a visitar ràpidament el nostre département. Que miri qui són, per sol exemple, els voluntaris que dirigeixen una de les mes grans asscociacions Catalanes que és La Bressola que emplea cent persones... Si no ens ha escoltat, potser hauria d'escoltar el seu primer ministre que es va negar a pronunciar el nou nom de la Regió dient que « els qui no coneixen com es poden posar enfadats els Catalans, que prenin el seu exemple »

   

  Aquesta discriminació, volguda i revindicada per la nostra Presidenta de Regió no és digne d'una socialista, per això he firmat per un recurs ciutadà en contra del nou nom de la Regió, que em sembla ser l'última solució.

   

  « France continua a se fotra de nosaltres ! »
  Yahoo!

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :